Bestel/verzend informatie

Voor een gemakkelijke en snelle bestelling staat hier alle informatie op een rij. Heeft u na het lezen nog vragen, mail ons dan gerust: info@kadoatelierpenp.nl

 

Verzendkosten

Wij verzenden overwegend post met My Parcel via PostNL. Verzenden per brievenbuspost kan tot max. 2 kg. met afmetingen van max.: 38 x 26,5 x 3,2 cm. Deze zending is met track & trace te volgen. Deze verzendmogelijkheid kost €3,95. Onze producten zijn ingevoerd op gewicht. Uw pakket tot 10 kilo kost €6,95 en tot 30 kilo €13,25. Onze producten zijn ingevoerd op gewicht.  De verpakkings - en administratiekosten zijn voor ons. Standaard leveren we geen papieren factuur bij uw bestelling, maar indien u dit graag wilt, kunt u dat aangeven in het opmerkingenvakje. Wel krijgt u bij uw bevestigingsmail van uw bestelling een factuur in PDF meegestuurd. Voor het versturen van een (brievenbus)pakketje naar Belgie zijn de kosten 9 euro tot 23 kilo. Vanaf 23 tot en met 30 kilo per pakket komt er een toeslag van 3 euro bovenop en zijn de kosten dus 12 euro.

Levertijd

Wanneer uw betaling op onze rekening staat, mailen wij u. Wij streven er naar uw bestelling binnen 10 werkdagen, ingaande vanaf het moment dat uw betaling op onze rekening staat, te leveren. Is een artikel voorradig, dan gaat het zo spoedig mogelijk op de post. Ook wanneer wij uw bestelling hebben verzonden, zullen we u een mail sturen, zodat u goed op de hoogte blijft van de status van uw bestelling. Soms kan het zijn dat de levertijd wat langer is. Dit kan voorkomen tijdens bv. een vakantieperiode. De actuele levertijd staat op de home pagina. 

Ruilen of retourneren

Omdat het allemaal om handgemaakte artikelen gaat, kunnen wij helaas geen artikelen ruilen of retourneren. De babykleding is niet handgemaakt (tenzij bij het artikel omschreven), maar ingekocht en daarom niet te retourneren, te ruilen of bij te bestellen. Het gaat vaak om enkele stuks of partij.

Annulering

U heeft de mogelijkheid uw bestelling binnen 48 uur na het plaatsen van uw order kosteloos te annuleren. Indien u de bestelling na 48 uur alsnog annuleert, bent u de helft van het bedrag betalingsplichtig. Dit om te voorkomen dat wij met artikelen blijven zitten, waar we niets meer mee kunnen doen.

Bestellingen naar het buitenland

Wij nemen alleen bestellingen aan/versturen alleen in Nederland en Belgie. 

 

 

© 2012 - 2024 Paintings & Presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel