Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden

Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Prijzen

Alle prijzen in de webwinkel zijn in euro`s vermeld en inclusief 21% B.T.W. en exclusief verzendkosten. Wij versturen uw bestelling met My Parcel (via PostNL). Uw pakket tot 10 kilo kost €6,95 en tot 30 kilo €12,95. Voor verzending naar België gelden de tarieven zoals aangegeven op de website van POSTNL. Indien verzending per brievenbuspost mogelijk is, verzenden we per brievenbuspost. Onze producten zijn ingevoerd op gewicht. Op uw factuur ziet u, tijdens het bestelproces, de daarbij behorende verzendkosten. Een factuur wordt standaard per mail naar u verzonden, nadat u het bestelproces heeft voltooid. Als betaalkeuze kunt u alleen kiezen uit de keuzemogelijkheid: vooraf overmaken. We hebben namelijk vooraf vaak overleg over het te maken artikel met u als klant, zodat vaak na dit overleg pas betaald hoeft te worden.

Betalen

Na uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging per mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag. De betaling dient vooraf plaats te vinden. Ons leveringsgebied is Nederland en België. U kunt dus als buitenlandse klant wel bestellen, maar dient dit dan op te halen binnen ons leveringsgebied.

Verzenden

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Wij streven ernaar om dit binnen 10 werkdagen te doen naar het door u opgegeven adres, tenzij specifiek maatwerk vereist is met een langere levertijd. Indien dit van toepassing is, zullen wij direct na het plaatsen van uw bestelling, informatie per mail verstrekken met de verwachte levertijd. Soms kan de levertijd iets langer zijn tijdens bv. een vakantieperiode. De actuele levertijd wordt getoond op de home pagina.

Retourneren of ruilen

Omdat het allemaal handgemaakte producten zijn en ook maatwerk, kunnen wij deze niet retourneren of ruilen. De babykleding is niet handgemaakt (tenzij bij het artikel vermeldt). De kleding die ingekocht is, wordt in de webwinkel altijd voorzien van een merk vermelding. Omdat het allemaal om outlet artikelen gaat, zijn deze dan ook niet te retourneren, bij te bestellen of te ruilen.

Productlevering

We streven naar een kwalitatief goed product. Het kan voorkomen dat een product tijdelijk niet leverbaar is of uit de collectie gaat. Uiteraard krijgt u hiervan direct bericht na uw bestelling. Ook is het mogelijk dat kleine afwijkingen kunnen voorkomen van uw ontvangen product in vergelijking met het fotomateriaal op de website. Het gaat om handgemaakte producten die ieder uniek zijn. Bewust willen we geen massaproducten leveren. Onze producten worden ook steeds afgewisseld (met uitzondering van glas- en zilverproducten).

Annulering

U heeft de mogelijkheid uw bestelling binnen 48 uur na het plaatsen van uw order kosteloos te annuleren. Indien u de bestelling na 48 uur alsnog annuleert, bent u de helft van het bedrag betalingsplichtig. Dit om te voorkomen dat wij onnodig maatwerk maken, waar we niets meer mee kunnen doen.

Aansprakelijkheid

Paintings & Presents is niet aansprakelijk voor beschadiging aan het artikel tijdens verzending of voor alle mogelijke gevolgen die voortkomen uit uw bestelling. Ook als een artikel verloren gaat tijdens verzending is Paintings & Presents nooit verantwoordelijk. Verzenden is geheel op eigen risico.

Geschillen

Per 2016 zijn webwinkels verplicht zich aan te sluiten bij een geschillencommissie. We verwijzen u hiervoor naar het ODR platform op: http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Copyrights

Van deze website mogen geen foto`s en/of tekst gekopieerd, gedownload of verspreid worden zonder toestemming aangevraagd te hebben bij Paintings & Presents.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2023 Paintings & Presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel